Onze van make-over

Soms dwaal ik af naar de krochten van het internet. Ik speur dan sites af waarvan ik niet eens meer weet hoe ik er ben gekomen, maar soms levert dat wel een leuke verrassing op. Zo ook nu. Waarschijnlijk vanwege cookies van een eerdere speurtocht naar een huurcamper kwam er een advertentie voorbij met een oud grijs campertje. Ik ben altijd al wel fan van oude auto’s, dus ik klikte er op. 35 jaar oud, vreselijk oudbollig van binnen en hard toe aan wat nieuwe onderdelen, maar ik was direct verliefd op het plaatje. Ik stuurde hem door naar Syb en we besloten eens langs te rijden om het gevaarte in het echt te bekijken. Daar stond Gerrit. Een gekke camper die veel te hoog op zijn wielen staat, helemaal in originele staat. We twijfelen. Over een week hebben we drie weken vakantie, maar hebben we genoeg tijd om van dit oudbollige gevaarte een frisse camper te maken die mee kan naar Frankrijk voor drie weken? Soms wint ons enthousiasme het van ons gezonde verstand (eigenlijk is dat altijd zo) en zo rijden we diezelfde ochtend nog weg met een camper. Ons mega klus project kan beginnen. Op de vloer ligt oranje vloerbedekking, alle kastjes zijn van donker bruin hout en de bekleding is zwart met oranje vakjes. Precies alles wat ik niet mooi vind. De schuurmachine komt uit de kast, de grondverf slaan we in en Jeppe mag zolang wij klussen lekker genieten van de knuffels mijn moeder. (Red. Die heeft ons uit de brand geholpen qua oppas) Na drie uurtjes zijn we er al achter; dit is zoveel meer werk dan we hadden gedacht. Mijn vader komt helpen en dat is maar goed ook, anders stonden we nu drie weken later waarschijnlijk nog steeds in Nederland met een camper die voor de helft klaar zou zijn. We bikkelen door en na heel hard werken is het zover. Ons droom camper is klaar. Kijk hier onder het resultaat en hier de beelden van de vlog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *