Over mij

Televisie
Elke zaterdagochtend maak ik samen met Klaas van Kruistum het kinderprogramma Zapplive op NPO3/NPOZapp. Kijken kan, elke zaterdagochtend vanaf 08:40 uur en anders via Zapplive Gemist. Voor Zapplive maak ik jaarlijks de serie; de Wekservice. Ik sta belachelijk vroeg op de stoep bij een BN’er om hem/haar te verrassen met een heerlijke ontbijtje. Uiteraard is dit een fantastische gelegenheid om het huis, het antikraakpand of de studentenkamer van deze BN’er even goed te bekijken en allerlei vragen te stellen die met een slaaphoofd leuke antwoorden opleveren.In april 2017 presenteerde ik samen met Renze Klamer de eerste editie van Passion Talk. Een programma dat direct na the Passion werd uitgezonden. Gemist? Hierboven vind je het hele programma. Veel kijk plezier.
Radio 3FM
Elke zaterdag en zondagavond van 22:00 – 00:00 uur ben ik te horen op radiostation 3FM samen met Olivier Bakker. Gegarandeerd een feestje, waar je ook luistert. Tijdens de festival zomer ben ik voor 3FM op allerlei festivals te vinden. Naast de radioprogramma’s die ik vanaf het festival maak, ben ik vooral te zien in de online video’s van 3FM met challenges, festival updates en meer.Samen met radio collega Joram Kaat ben ik het gezicht van 3FM Tussenuur. Een online programma waarin we sociale experimenten uithalen met scholieren of kijken wat je kunt doen in 1 tussenuur. Check voor onze video’s vooral het Youtube kanaal van Tussenuur.
Dagvoorzitter / presentatrice op jouw event
Naast het presenteren op radio en televisie ben ik ook in te huren als presentatrice of dagvoorzitter op jouw event. Laat een berichtje achter met wat extra informatie over je event dan komen we er vast samen wel uit.