Roads to Follow

Op vakantie gaan, mijn meest favoriete hobby. Ik denk van iedereen, maar toch nemen we te weinig tijd voor ‘vakantie’. Vakantie hoeft geen drie weken te duren, vakantie hoeft niet iets te zijn waar je maanden over nadenkt, nee vakantie kan altijd en overal. Hoe? Dat ga ik je vertellen op deze blog!Samen met Syb en tegenwoordig ook met Jeppe, onze kleine snuit van 5 maanden oud, trek ik er graag op uit. Een nachtje in een B&B, een weekendje naar de camping, rondrijden in Frankrijk in onze camper, vliegen naar Griekenland, we doen het allemaal. Via instagram en per mail krijg ik altijd veel vragen over onze reizen. Waar zitten jullie? Hoe doen jullie dat met bagage? Wat neem je mee voor Jeppe? Hoe heet het hotel? Welke camping slapen jullie? Wat kost al dat reizen wel niet? Etc. Genoeg vragen en voor mij via deze blog een ideale manier om een antwoord te geven op al die vragen! Volg ons hier en ook via Instagram; Roads to Follow. Een weg die wij gingen en wellicht jou nieuwe vakantie bestemming gaat zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *